piektdiena, 2010. gada 5. novembris

Romantisks un silts komplekts meitiņai.

Uztamborēju sev šalli un cepuri, bet Gaspažiņa bija palikusi bešā.
Bija paredzēts brauciens un kaimiņzemi Lietuvu, kur pamatīgi papildināju savus dziju krājumus, arī ar šo parupjo akrilu. Jau iepriekš biju pirkusi šādu dziju, lai izmantotu musturdeķa darbiem, zināju, ka darbs labi sokas. Cepurei-ausainei un krokotai šallei izmantoju 250 gr dzijas.

Cepurītei izlietoti aptuveni 100 gr, tambrēta no augšas ar īsajiem stabiņiem, pieaudzējot un noraucot pēc sajūtām un mērot uz Gaspažiņas galvas. Rotājumiem- mohēras puķītes, tumšāki zaļas lapiņas, jo: "Man, mammu, vajag puķītes ar kātiņiem un lapiņām, pērlītes arī piešuj, jo negribu, lai tankistu ķivere būtu..."
Apsmējāmies abi ar Gaspaģinu kārtīgi...

Šalle tamborēta no vidus, veidojot mežģīņrakstā- nu arī pēc izjūtām (shēmu tiešām nevaru pielikt), bet gribējās, lai tāda viegla krokojuma kā žābo . No sākuma bija tikai zaļa, bet šķita, ka nav riktīgi, tamdēļ ietamborēju vidū pa virsu vienkāršu pīnīti no tās pašas rozā mohēras, kas puķītēm.
 Tā nu ir sanācis- pērlītes nevajadzēja, Gaspažiņa priecīga tāpat.

3 komentāri:

  1. Bērnam viss kārtībā ar savu vēlmju noformēšanu :D
    Šallīte ir ārkārtīgi skaista un gaisīga, man tik viņa īsti neiet kopā ar blīvo cepurītes tamborējumu (pietrūkst to kruzuļu arī uz cepurītes)

    Vispār par šāda tipa šallīti jau sen funktierēju, nekādi līdz izpildījumam netieku - paldies, ka parādīji, cik tā skaista sanāk, nu man ir drošāk, ka tas kas galvā ideju līmenī grozās, arī dabā izskatās ļoti labi :)

    AtbildētDzēst
  2. Pievienojos-šallīte ir ārkārtīgi jauka! Un vēl man patīk tās puķītes. Vispār patīk tamborētās puķītes. Krāsas ideālas-pašlaik šai pelēcīgumā riktīga optimisma deva!

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti jauks komplektiņš! Un meitēns arī malacis, ka var tik forši savas domas formulēt! :) :)

    AtbildētDzēst