Esmu pilnībā iegrimusi dāvanu gatavošanā. Kādam mazam puiškānam gatavoju tamborētas bumbas ar dažādu pildījumu- grab, skram un čaukst....Gatavoju pavisam "pa vienkāršo"- taisnstūra gabals, ko salokot uz pusēm, veidojas kvadrāts. Tad taisnstūra galus sašuj kopā, aizšuj ciet vienu galu, sapilda pildījumu un aiztaisa ciet arī otru galu...
Tapušas jau piecas bumbiņas- dažāds lielums un krāsa, līdzīgs tamborējums. Sarkani strīpotā bumba ir mīksta un čaukstoša (konfektes tika ēstas ilgi... ), laškrāsas bumba- mīksta, ar rievotu tamborējumu un zvārgulīti vidū (izbičoju no Gaspaģina makšķernieku krājumiem), zilā- strīpiņbumba ar vidēji cietu pildījumu, tumši lillā- cieta, čaukstoša, pilna ar konču papīrīšiem, baltā- no ļoti rupja diega ar zeltainiem spīdumiņiem, cieta,bet pildīta ar sintaponu...
Tādas nu tās bumbas man sanākušas, bet mana sirds un rokas tomēr nav mierā- tie lielāko veidojumu gali mani neliek mierā...Kā Tu gatavo bumbiņas? Es ļoti gribu to zināt....
es bumbiņas tamborēju savādāk :) ...būs kāda jāizgatavo un jāatrādās :)
AtbildētDzēstInese- vai no daļām?
AtbildētDzēst