otrdiena, 2011. gada 15. februāris

Zāļu vanniņa kājām.

 Slīmība ir uzglūnējusi arī man, bet ļoti aktīvi ar to cīnos, ceru ātri tikt uz kājām.
 Viena no cīņas aktivitātēm ir kāju karsēšana. Kāju pēdās atrodas punkti, kas atbild par mūsu ķermeņa labsajūtu  un veselību. Teiši tāpēc kāju vanniņas spēj mūs sasildīt un atveseļot. Bļodā ūdeni lej tik daudz, lai apņemtas ir kāju potītes. Bieži pievienoju pašgatavotās vannas bumbas:
 http://anna-annaslade.blogspot.com/2011/01/pasgatavotas-vannas-bumbas.html , bet šoreiz izvēlējos pievienot rupjo sāli. To izšķīdina un pekas iekšā...
   Bet, nesen IEVAS MĀJAS  redaktore Liena Britāne savā žurnālā rakstīja, ka nedrīkst kājas sāls vanniņā turēt ilgāk par 7 minūtēm.  Sāls ir krisāliska viela, tā labi vada informāciju, tāpēc labi domātā doma par sasilšanu un veselību piepildās. Sāls ļoti labi palīdz izsvīst, kāju vanniņa var izsist sviedrus uz pieres. Šajā laikā sāls aktīvi izvelk no mums gan kaites, gan negatīvās enerģijas. Pēc tām septiņām minūtēm gan kājas jāņem ārā, jo tad sākas atgriezeniskais process- visas izvilktās draņķības noteikti dabūsi atpakaļ!
  Tā nu turpmāk ievērošu šo noteikumu! Bet pēc vannītes kājām uzsmērēju medu vai kādu eļļu. Es visbiežāk izmantoju vīnogu kauliņu eļļu.
  Lai pieturās veselīga mums visiem šajās saltajās dienās!

11 comments:

  1. Turies, pareizais kurss ir uzņemts!

    AtbildētDzēst
  2. Ātri tikt uz pekām! Paldies par informāciju - parasti puikiem kājas liku sildīt 10 min. Turpmāk zināšu, ka vajag tikai 7...:))

    AtbildētDzēst
  3. Veseļojies! Jā, es arī tikai no šī žurnāla uzzināju par tām 7 min. bladāc-visu dzīvi esmu darījusi to nepareizi...:)

    AtbildētDzēst
  4. Veseļojies! Un paldies par informāciju-par 7minūtēm-es arī to nezināju.

    AtbildētDzēst
  5. nu forši- jo tālāk, jo gudrāks! Paldies un lai ātrāk nāk atveseļošanās!

    AtbildētDzēst
  6. Jups,mūsu mājās ar kājas tika karsētas pārāk ilgi,paldies,turpmāk rīkosimies savadāk. Bērneļiem pie kāju vannītes piemetu klāt vēl sinepju plāksteri.Lai atrāk atgriežas veselība!

    AtbildētDzēst
  7. Tiešām nesaprotu - smieties vai raudāt, redzot šos pseidozinātniskos padomus, ko piedāvā sieviešu žurnāli. Sāls ir kristāliska viela tikai līdz tam brīdim, kad tu to izšķīdini ūdenī. Un kas vispār ir šī mistiskā ''informācijas vadīšana''? Elektrība vai gigabaiti binārā koda? Varbūt nevajag tērēties disketēm un sāksim lietot sālsūdeni tā vietā? Bet attiecībā uz tām 7 minūtēm - tas ir atkarīgs no sāls koncentrācijas šķīdumā, tā ka, berot uz aci, jūs precīzu laiku, kad sākas reversā osmoze (sāļu pāreja atpakaļ), noteikt nevarat. Mīļās sievietes, nu neatradīsiet jūs zinātni sieviešu žurnālos.
    Domājiet labas domas, un veselības pilnu nedēļu jums! :)

    AtbildētDzēst
  8. Veseļojies,Anna!Tas nekas,ka laukā daudz daudz mīnusu;))Toties saulīte mūsu sirdis silda!!!:))

    AtbildētDzēst
  9. Paldies par veselības vēlējumiem, kas diemžēl nedarbojas, jo tomēr izmisīgi katru rītu esmu kārpījusies uz darba pusi. Nez cik produktīvs jau tas darbs nav, bet ja jāstrādā, tad jāstrādā!
    Par ķīmiķes izteikumu-nezinu kā ar sāli ir patiesībā, nevēlos arī iedziļināties ķīmijas zinātnē, bet tiešām ticu, ka, piemēram, lietas glabā informāciju par saviem iepriekšējiem īpšniekiem, ar mīlestību gatavots ēdiens ir īpašāks par vienkārši aiz pienākuma pagatavotu un ticu, ka arī mūsu labās domas var materializēties. Nevar visas sievietes būt smalkas zinātnieces, kādai ir jābūt arī vienkāršai mammai, rokdarniecei un kārtīgai mājsaimniecei, lai zinātniecēm ir fons uz kura izcelties ( šajā teikumā gan šņāc mana čūsciskā daba!!!)
    Bet k-kādā ar zinātni saistītā raidījumā redzēju, ka ir pierādīts tas, ka ūdenim mainās molekulārais režģis (vai k-kas tāds...), atkarībā no tā, ko ūdenim blakus runā un dara. Pie labajiem vārdiem tas režģītis esot glīts un kārtīgs, bet pie sliktiem tāds kā saārdīts...
    ticu, ka līdzīga lieta var notikt ar sāli!

    AtbildētDzēst
  10. Free Blogger Templates
    http://bangashtemplates.blogspot.com/

    AtbildētDzēst