sestdiena, 2010. gada 25. septembris

Palīgā!!!

Nevaru ielādē vairs nevienu fotogrāfiju....nu jau melnrakstos stāv divi rakstu gali, kuri bez fotogrāfijām nevar tikt izmantoti. Agrāk pat mana blondā smadzene tika ar šo visu galā, bet nu jau tas ir apgrūtinājums. Baigā skumja man...bez fotogrāfijām!

12 comments:

  1. Kad rakstīju vakar savu ziņu, arī brēca, ka nevar noglabāt un sazināties ar blogger... bet beigās viss sanāca... Cerams, ka tās ir pārejošas grūtības un viss drīz būs kārtībā!

    AtbildētDzēst
  2. man ar bija problēmas ielādēt filmiņu no bildītēm - divas dienas muļļāju un tā arī nekas nesanāca, bet ar fotogrāfijām pagaidām vēl nekādu problēmu nav bijis, tā ka pat nevaru neko sakarīgu ieteikt.
    Vienīgais ko saprotu - ir bildes apjoma ierobežojumi (vai bloggerī arī tādi ir, nemaz nezinu). Var mēģināt tās bildes vēlreiz pārglabāt ar citu nosaukumu, varbūt arī citā formātā - atzīšos godīgi - ar filmiņu man nekas no šitā nelīdzēja :) Un stulbākais tas, ka tas blogeris neko nepasaka, kas par vainu - vienkārši, ka kļūdas dēļ nevar pievienot...

    P.S. saprotu tavu kreņķi, žēl, ka nevaru neko sakarīgu ieteikt... :(

    AtbildētDzēst
  3. Tā kā blogoju bieži, esmu saskārusies ar šito ne vienu vien reizi un visos gadījumos varu teikt droši - tas pāriet! Vienkārši jānogaida, kamēr Bloggerim/Internetam?datoram - whatever pāriet! Vismaz man tā bija! Pēdējā laikā man saka - "Failed" un dod izvēlni "Try again" - vairumā gadījumu tas darbojas... Vēl citrei vaina ir tā, ka iesāku rakstīt, tad aizeju izmazgāju traukus, padzeru kafiju un atceros rakstīt tālāk - pa to laiku vai nu drošības dēļ vai kā, bet viss tur it kā nobloķējies - un tad vienkārši izrakstos no bloga un ierakstos par jaunu. Paņemu "Edit" pēdējo rakstu un tad viss aiziet!

    AtbildētDzēst
  4. Man nekas nebloķējas, vienkārši viņš it kā lādē bilžas, bet lādē tās nebeidzami. Šonakt atstāju uz visu nakti, bet no rīta tas joprojām bija tur pat,kur atstāju vakarā. Man līdz šim bilžu lādēšana notika par visparastāko browse-open funkciju...lēnām čikāju pa vienai iekšā. Bet tagadiņ smalkā iespēja paņemt vairākas un gaidīt, gaidīt, gaidīt...

    AtbildētDzēst
  5. Hmmm, es te tieši safanojos par to fantastisko opciju visas un uzreiz! Varbūt tu bildes liec iekšā "nesaspiestas"? Tad gan verētu būt čābeliskāk!

    AtbildētDzēst
  6. Klau, mīļā sirds, Tev tās bildes varbūt vienkārši par lielu? Pamēģini aiziet uz http://www.picnik.com/app#/home/welcome --> upload a photo --> Resize --> uzliec 800x600 un saglabā. ;)

    AtbildētDzēst
  7. Paldies par palīdzīgām domām, bet pagaidām vēl neesmu izkūlusies no bezbilžu sāpes.
    Nodarīju kā ieteica Kāmjumamma- samazināju bildes. Ar trīcošu sirdi saliku iekšā un gaidīju- pirmās minūtes ar prieku, nākamās ar cerību,bet beigās visu noliku atkal lādēties līdz rītam...atkal nekā!

    AtbildētDzēst
  8. Detaļas- tad,kad vairs nav jēgas gaidīt, atceļu opciju. Parādās uzraksts ielādējies 1 no 0

    AtbildētDzēst
  9. Tev @ draugos.
    Kāmju mamma

    AtbildētDzēst
  10. es nezinu cik sen kurai te ir blogs, bet zinu ka šī opcija- bilžu pievienošana ir mainīta, ka es gāju iestatījumos un tad kaut kurā sadaļā bij jāieklikšķina ka mainu uz jauno... tur bij piebilde ka iepriekšējais bilžu pievienošanas variants drīz netiks izmantots.. nu kaut kā tamlīdzīgi... tagad eju, skatos kur tieši tas bij, bet neredzu.. jo es jau sev te izmainīju ...

    AtbildētDzēst
  11. Anna, vai joprojām esi bez tehniskām iespējām blogot?

    AtbildētDzēst
  12. Kā raksta smalkos portālos- "Tehniskās problēmas tiek risinātas", bet krenķis milzīgs!

    AtbildētDzēst