sestdiena, 2011. gada 19. marts

Par tām skuju aprocītēm...

Metodes izstrādātājs ārsts Oļegs Torsunovs (Krievija) www.torsunov.ru
Pilnīgi nekaitīgs ārstēšanās veids bez sarežģījumiem un kontrindikācijām (izņemot atšķirīgos pielikšanas variantus pie paaugstināta un pazemināta asinsspiediena).
Drīkst pielietot grūtnieces un mātes bērnu zīdīšanas periodā.
Drīkst pielietot zīdaiņiem.

Informācija domāta
Tiem, kas negrib nozāļoties, īpaši nozāļot savus bērnus.
Informācija nav domāta
SKEPTIĶIEM, KRITIZĒTĀJIEM, NIHILISTIEM, SKAUĢIEM UN CITIEM LIEKĒŽIEM.
Vajadzīgie materiāli
Skuju koka zari ar visām skujām (vislabāk izmantot priedi, taču ja nav tuvumā priedes, var ņemt arī citus skuju kokus: egli, kadiķi, vēl var izmantot arī dzīvības koku). Visatbilstošāko koku izvēlas pēc smaržas, šim nolūkam jāņem sauss skuju koka zars un jāsmaržo, kurš patīk labāk, tas arī der, taču pie rokas liek svaigu. Neskatoties uz diagnostiku, var likt jebkuru, palīdzēs tāpat.
Indikācijas
Bez papildlīdzekļiem tiek galā ar gripas vīrusu un rota vīrusu.
Jāņem priežu zariņu ar visām skujām (citiem labāk patīk egle), tik garu, lai iet apkārt rokai kā aproce.
Ārstēšanas process
Mūsdienu medicīna ir konstatējusi, ka skuju kokos ir daudz antibakteriālu un pretvīrusa vielu, kas veicina vīrusu iznīcināšanu. Mūsdienās lielākā daļa ārstniecības līdzekļu pielietošana aprobežojas ar iekšķīgu pielietošanu kapsulu un tablešu veidā. Šādā veidā lietojamie līdzekļi savu dzīvības spēku zaudē pēc 1,5 stundām. Par kompresēm cilvēki domā arvien mazāk un mazāk.
Pieliekot attiecīgu augu valsts preparātu pie ķermeņa, tā iedarbības ilgums stipri palielinās. Piemēram, skuju aproce maksimumā darbojas vienu diennakti, ārstējošā iedarbība saglabājas līdz divām diennaktīm. Aproce no koku zariņiem vienu mēnesi intensīvi, ar vājāku iedarbību līdz pusotram mēnesim. Ja ārstē onkoloģiju, aterosklerozi, varikozās vēnas un citus līdzekļus, tad papildus izmanto koku mizas (iegūst ļoti labus rezultātus visu slimību gadījumos). Aproce no pusdārgakmeņiem strādā gadiem. Šīs metodes balstās uz vēdiskajām zināšanām un dabā esošo produktu pielietojuma, neizmainot to struktūru.
Iedarbības veids
Katrai dzīvajai būtnei ir savs īpašs biolauks, katrai ir savs raksturs un mūsu pasaulē notiek nepārtraukta smalko enerģiju iedarbība.
Skuju koka enerģija iedarbojas uz vīrusa enerģiju smalkajā līmenī, to nomācot. Papildus organismā tiek stiprināta imunitāte smalkajā līmenī.
NEKĀDU KONTRINDIKĀCIJU.
METODE STRĀDĀ ARĪ TAD, JA CILVĒKS NETIC. PATIESĀM LIETĀM TICĪBA NAV VAJADZĪGA, TĀS IEDARBOJAS ATBILSTOŠI SAVAI DABAI, SAVAM RAKSTURAM, SAVAI BŪTĪBAI.
Placebo un milzīgas reklāmas vajag tad, kad lieta nestrādā.
Nav vajadzīgs ticēt, ka uz uguns var pagatavot ēdienu, tas notiks neatkarīgi no mūsu ticības, jo ugunij ir tāda daba.
TO IR PAVISAM VIEGLI PĀRBAUDĪT.
Prakse
Esmu pats personīgi pārbaudījis uz saviem ģimenes locekļiem un ieteicis citiem cilvēkiem – visiem vienlīdz labi rezultāti.
Sajūtas pēc uzlikšanas.
o   Gripas simptomi pāriet dažu minūšu laikā, uzreiz pilnībā vai daļēji, viss atkarīgs no saslimšanas smaguma pakāpes. Parādās viegluma sajūta.
o   Galvā var durstīt kā ar adatiņām (tas pāriet).
o   Samazinās temperatūra bez palīglīdzekļiem, ja vien patiešām tā ir vīrusu infekcija, nevis plaušu karsonis.
Var iet uz darbu, nebūs nekādu sarežģījumu, pat sajūtu nebūs, ka ir gripa, taču tās parādīsies, tiklīdz noņems aproces vai tām beigsies iedarbība.
Der arī pie saaukstēšanās, bet tad ir vajadzīgi vēl palīglīdzekļi.

Gripas simptomi (klasiskās medicīnas dati)
Raksturīgākās pazīmes:
·         kaulu laušanas sajūta;
·         saaukstēšanās;
·         drudzis;
·         paaugstināta temperatūra (virs 38°);
·         drebuļi;
·         galvassāpes;
·         slikta pašsajūta;
·         sāpes acu ābolos, kaulos, muskuļos;
·         rodas sāpes, „kasīšanās" sajūta kaklā;
·         sauss, kairinošs klepus;
·         ēstgribas trūkums.
Papildus klasiskiem gripas simptomiem, iespējamas:
·         iesnas;
·         slikta dūša;
·         šķidra vēdera izeja.

Aproces sagatavošana
1.      Ņem skuju koka zaru (attēlā priede) un piemēra pie rokas (pie kājas) tā, lai iet apkārt, lai sanāk aproce. (1.foto) Ja nav viens lielāks zars, bet daudzi mazāki, tad ņem tik daudz, cik sanāk aprocei. (2. un 3.foto)
2.      Paņem caurspīdīgu vai necaurspīdīgu līmlenti (platums 50 mm) un uzliek uz tās skuju koka zaru. (4.foto)
3.      No galiem aptin ap zaru, cik atļauj līmlenta (5. un 6.foto)
4.      To aproces gabalu, kur lien ārā skujas, notin ar līmlentu (7.foto)
5.      Ja aproces gali ir par īsu, pietin klāt līmlentu vienā vai abos galos, lai varētu aptīt ap roku (kāju). (8.foto)
6.      Aproces gala variants (9.foto).
7.      Aplikšana ap roku, nedaudz virs delnas locītavas (10.foto). Ja ejat uz darbu, jo zaru pielikšana dod lielisku pašsajūtu, neskatoties uz slimību, noslēpjat no citu acīm skuju aproci zem apģērba, lai nebūtu jāatbild uz muļķīgiem jautājumiem ar sekojošu pirksta pagrozīšanu pie deniņiem (nezinu vai tagad vēl tā dara).
8.      Aplikšana ap kāju. Nedaudz virs potītes (11.foto)
9.      Liek vienu aproci ap labo roku un vienu ap labo kāju.
a.       Ja ir stipri paaugstināts asinsspiediens, liek uz kreisās rokas, kreisās kājas.
b.      Ja stipri pazemināts, nedrīkst likt uz kreisās rokas un kājas.
10.  Ja pirmo reizi uzliekat aproci vakarā, tad pilnīgi iespējams, ka varat arī neaizmigt, tādā gadījumā, ja vien nav pazemināts asinsspiediens, pārliekat aproces uz kreiso pusi un dodieties pie miera.
11.  Jo ātrāk uzliksiet, jo ātrāk atveseļosities.
12.  Aproces mainiet vienu reizi diennaktī un nēsājiet vienu nedēļu, tā izvairīsieties no jebkādām komplikācijām.
13.  Nekaitīgs grūtniecēm.

Īpašas piebildes
Vakcīna pret gripu ir nonsenss, tāpat kā īpašie gripas veidi – cūku, putnu gripa, tiem visiem nosaukumiem var likt citu vārdu – muļķu gripa. No gripas vīrusa radītajām komplikācijām ir miruši cilvēki visos laikos, tikai neviens korī neskaitīja: viens, divi, jau četrpadsmit mirušo...
No prakses varu teikt, ka ārstiem un citiem medicīnas darbiniekiem, īpaši tiem, kuri ārpus nozāļošanas ar ķīmiju neredz un neieredz nevienu citu metodi, šī metode liekas muļķīga.

Pēcvārds
Varbūt nav īpaši skaisti, toties strādā bez kļūdām.
Pārsūtiet visiem, kuriem var būt saslimšana ar gripu.
Lai cilvēks būtu vesels, tam visu laiku jāseko līdzi, jo veselība ir dinamisks stāvoklis, kuru vajag noteikti uzraudzīt.
Vieglāk ir zināt kompensācijas mehānismus organismā, kas palīdz savlaicīgi izvairīties no slimībām, nevis cīnīties ar saslimšanām, jo saslimstot cilvēks pazaudē ļoti daudz spēka, to spēku, kuru varētu izmantot citiem mērķiem, kaut vai, lai vienkārši baudītu dzīvi un mēģinātu apzināties savu vietu šajā pasaulē.

Ar vislabākajiem novēlējumiem,
Mārtiņš Geida




 
 Nu, tāds tekstiņš pie manis atnāca saistībā ar maniem kontaktiem sabiedrībā :D . Testēšana negribot sākās uz Gaspažiņas jau pēc dienām trim vai četrām...Es izmantoju savas mājas pagalmā augošo egli. Nezinu, kā tā darbība norisinās, kāda ietekme uz ķermeni tur notiek, bet Gaspažiņa jau pēc nepilnas stundas jutās labāk. Paralēli tika lietots arī "Aflubins" ārstējošajā devā. Gaspažiņa bija daudz spirgtāka un mierīgāka, neskatoties uz to, ka temperatūra bija augsta. Lūdza pat pateikt paldies tiem cilvēkiem, kuri atsūtīja šo informāciju mums.

Žēl, ka bilžuki nepievienojas, bet, domāju, ka apraksts ir diezgan skaidrs, tamdēļ pievienoju tikai savu, jau pagatavoto un diennakti lietoto aprocītes bilžuku:


6 komentāri:

  1. izklausās visnotaļ saprātīga metode... kaut kāda sasauce ar Baha ziedu terapiju, kad arī cilvēku ārstē ziedu enerģija, tikai ekstraktu veidā

    AtbildētDzēst
  2. Nesapratu, sanāk ka tās skujas ir ietītas līmlentē un nemaz pa tiešo pie ādas neskaras?

    AtbildētDzēst
  3. Jā, skujas ir ietītas skočā un nemaz pie ādas neskaras. Mani tieši tas arī nomulsināja, kad lasīju- kāda jēga likt dabīgas skujas, kas ietītas skočā? Ko vēl sintētiskāku izdomāt? Bet tomēr darbojas...

    AtbildētDzēst
  4. Super, paldies par padalīšanos ar metodi !

    AtbildētDzēst
  5. Ak, paldies!!! Kā šito vajadzēja izlasīt pirms nedēļas.....iešu ko salasīt ārā...

    AtbildētDzēst
  6. nevis polietilēna lentā, bet uzšūtā auduma maisiņā - garā (labāk lina)

    AtbildētDzēst