piektdiena, 2011. gada 4. marts

"Ātrās" matu sprādzes.

  Vakar rīta steigā dzirdu nelabu brēcienu : "Mamm! Man nav vairs nevienas sprādzes!" Ticu, ticu, jo sprādzes var redzēt visur, tikai ne Gaspažiņas matos :D  Bet pie darba jāķeras...Vilku laukā savus peļkrājumus.
  Dažas iepriekš nopirktas plānās matu gumijas, saspiežamās sprādzītes, pogas, enģelīši un zaķēns ir no reiz "timmaros" pirktiem dekoratīvajiem knaģīšiem, sirsniņas ar'no dekoru "sērijas", bet fiksā filcpuķe vēl no Ziemassvētkiem īsti nav atradusi savu vietu...


   Karstā līme silst, dažām sprādzēm "noķibinu" melno plastmasu, pogas mēģinu uzvērt gumijām, izdodas, gan tikai vienu iedabūt vietā- pogas kājiņas caurumiņš tāds mazāks gadījies...Tad mudīgi visu, kas jāpielīmē, līmēju klāt...10 minūtes rīta steigas un ir gatava vesela čupa ar matu rotām!


   Gan manas, gan Gaspažiņas absolūtās favorītes- maigi zaļās sprādzītes ar rozā ziediņu (reiz apdares darbiem biju nopirkusi lentīti, kas visa sastāvēja no šādām lapiņām un puķītēm, atliek vien sagriezt...). Klāt vēl nedaudz sēkliņpērlīšu...

4 komentāri:

  1. Tās ar zaķēnu būs aktuālas uz Lieldienām! :))) spŗādzīes mīlīgas, gan jau arī meitēns savu roku pielika sprādzīšu tapšanā:))))

    AtbildētDzēst
  2. manas favorītes - rozā sirsniņas, skaisti:)

    AtbildētDzēst