svētdiena, 2010. gada 12. decembris

Dāvanu zeķes manai ģimenītei.

    Man joprojām patīk Gaspažiņas dāvanu zeķe...ļoti! Pat mazliet lepojos ar sevi...
    Panākumu spārnota, piektdien iepirku audumu, kokvilnas mežģīnīti un ...nakti no sestdienas uz svētdienu pavadīju pie šujmašīnas...Man patīk, esmu apmierināta un, ja kāds man vēl pirms mēneša teiktu, ka es ko tādu spēšu radīt, tad es par viņu neko labu nepadomātu...
Gaspažiņas  Babiņas zeķe- kas Tev asociējas ar mājām? Man parasts kokvilnas audums, kokvilnas mežģīnes, virtuves smarža un miers...nu, tāda tā ir.


 Gaspaģina makšķernieka zeķe- kā pats izteicās, divas pie zābaka piesalušas zivteles...Tāds klasisks un pat mazliet konservatīvs savā dabā, bet mēdz būt arī košs!


     Un tas ir mans zābaks! Nezinu, cik tur manis ir; varbūt slēptā "es" forma...tā asociācija ar varžu duramajiem spičukiem jau saglabājas; tāda traki ekstravagantā  cittautiete, kas balansē uz bezgaumības robežas, bet man tiešām patika izplosīties "uz zābaka", jo neko līdzīgu dzīvē sev kājās pat iedomāties nevaru!

   Man prieks, ka es to izdarīju!!! Gatavojos jau pat dāvanu maisiņus šūt- laikam vairs nebaidos no tās tehnikas, kas šujmašīna saucas...

4 komentāri:

  1. man tavējais patīk - man gan nebūtu problēmu tādus uzmaukt kājās :D A kas, dzīvojam takš vienreiz (vismaz šajā dzīvē) :)))

    AtbildētDzēst
  2. Super! Mana favorīte pirmā zeķe - atturīga, taču ļoti silta!

    AtbildētDzēst
  3. Tiešām skaisti! Man vislabāk patīk tieši tavs zābaks.

    AtbildētDzēst