otrdiena, 2011. gada 5. aprīlis

Tamborēta cepure meitenei.

Šķiet, kas var būt vienkāršāks- tamborēta cepure meitenei...Bet tā nemaz nav! Jā, ja tamborē "uz dullo", ja blakus ir galva, uz kuru piemērīt, tad viss ir kārtībā. Bet, ja tu pat īsti nesaproti, ko vajag-"viss būs labi, tikai ne daudz caurumu"...Pat aptuvenais fasons nav zināms.
Pāris dienas pagāja kamēr "pārraku" visas man zināmās shēmas, bet tad arī, protams, gala variants ir ar pašas ieviestām korekcijām.
Improvizēta platmalīte no 70% akrila un 30% mohēras dzijas.
 Pavediens diezgan smalks, tamborēju ar 3.5 nr. tamboradatu.


100% akrils, 3.5 tamboradata.
Man pašai ļoti patīk...Ja gatavotu sev, izšūtu arī ziedlapiņas-baidījos,
lai pasūtītāja nesabīstas nospožuma...

Radošo eksperimentu rezultātā Gaspažiņa tika pie naģenītes...
Lai ir kur "iemest aci", ja arī Tu gribi kādu tamborētu cepuri:
un te

8 komentāri:

  1. ļoti skaistas.
    Tev ir kaut kāda shēma pēdējai ar nadziņu? Kaut ko līdzīgu gribētos pamēģināt uzcakot kādreiz.

    AtbildētDzēst
  2. Elīna, zini, tagad uzreiz nepateikšu, kura shēma tā bija, bet kādā no pievienotajām adresītēm vajadzētu būt...vismaz k-kam līdzīgam jābūt. Domāju, ka rīt varētu pameklēt precīzo shēmu, bet nadziņš gan tamborēts uz izjūtām...

    AtbildētDzēst
  3. Eleganti, it sevišķi tā ar rozā ziedu!

    AtbildētDzēst
  4. burvīgas cepurītes, jo īpaši pirmā!

    AtbildētDzēst
  5. Anna, es Tavu pirmo teikumu gan stipri apšaubītu! :) Man nu liekas, ka iztamborēt tik smukas cepurītes ir stipri kaut kas īpašs un grūts! Ļoti skaisti darbi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piedodiet,ka traucēju Jūs citā jautājumā.Lasīju Jūsu atbildi par tamborēto cepurīti un ieraudzīju Jūsu uzvārdu. Man arī ir tāds pats - esmu Dzintra Elliņa.šis uzvārds nav bieži sastopams, tādēļ uzreiz, kā saka, iekrita acīs. Ja Jūs gribētu atbildēt, tad mans e-pasts ir dzintra.ellina@inbox.lv. Varētu paplāpāt par mūsu vienādajiem uzvārdiem un arī par rokdarbiem. Tā ir mana sirdslieta - tamborēšana un adīšana. Pagaidām attā!

      Dzēst
  6. Nu, redziet, meitenes, katrai sava favorītcepure...man prieks!
    Aija, par to jau arī rakstu- ja gribas parastu cepurīti, tad to "uzborēt" nesagādā nekādas raizes, bet, lai cepurīte būtu tāda, kas tiešam patīk, piestāv un labi nēsājas, tur gan darbs ir jāiegulda- dzijas/ raksta meklēšana un saskaņošana/ pielāgošana katra nēsātāja galvai un gaumei...jāpiedomā taču arī par to cilvēku, kam tamborē to micīti...Tas, lai cepure nāktu ne tikai no rokām, bet arī no sirds...

    AtbildētDzēst
  7. Шляпа просто шикарная!!! Я влюбилась! Хочу своей дочке такую :)

    AtbildētDzēst