ceturtdiena, 2010. gada 4. novembris

Klasiska bērnu rotaļlieta mūsdienu izpildījumā.

   Nu, tā...arī mana galva pilna ar darbiem, uzaicinājumu pievienoties un parādīt, ko protu kļūst aizvien vairāk- laikam tiešām Ziemassvētki vairs nav tālu!!!
    Domāju par dāvanām radubērniem, kad atcerējos par šo  divus gadus seno veikumu- zirģeli kā no pasaku grāmatām...


Izmantotas tika Gaspaģina savu laiku nokalpojušās linu bikses. Ar roku zīmēju uz papīra piegrieztni, pēcāk "pārnesu" uz auduma. Šuvu ar rokām, jo mašīnīte nebija pieejama- process ieilga, bet kvalitāte necieta. Pildījumam izmantoju dziju galus, auduma atgriezumus un sintaponu. Stiprinājuma vietā koks ielikts līdz "galvas"  galam, stingri nošuts ap kātu, mazliet pielīmēts. Iemaukti tamborēti no rupjas efektdzijas ar zelta pavedienu. Krēpes un acis no filcīša.
 Pašai sirdī joprojām prieks, atceroties to, kā darināju zirdziņu. Ceru, ka apdāvinātajam puisēnam zirdziņš joprojām labi kalpo.

4 komentāri:

  1. Anna, man uz ''Komplektu metiņai'' rāda, ka nav tāda lapa... man vienai tur kļūda rādās, vai nav kaut kas sanācis? vienkārši informēju :)

    AtbildētDzēst
  2. Nu, re kā! Redzu, ka ir trīs komentāri, bet izlasīt nevaru- ar misteru blogeri ir k-kas neplānots un neatapzīts noticis. Tā pat kā ar vienu melnrakstu, kas sēž nepublicēts, bet citi jau bilžukus redz-interesanti gan...

    AtbildētDzēst